Adijo Švedska?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.218
2.454
113
v lokalni ostariji
Migranti ali kdo drug?
Tisti, ki so že 2 ali3 generacijo tam, pa so še vedno na dnu?

Nekol sem prilepil link nekega Francoza, nesposoben amater profesor na neki nepomebni fakulteti, za razliko od briljatnih umov, ki se napajajo z "znanjem" ektremne desnice, tu na alterju, ki je razložil, zakaj v Franciji so problem DRUGA generacija priseljencev.
ZATO, ker so jih potlačili, ignorirali in jim niso dali šanse.

Samo tega briljantni umi altrerja in ostalih vrhunski poznavalcev sociologije ne razumejo, ker so krivi migranti (prva generacija, ki je prišla pred par leti) in ne-kristjani (trenutno Muslimani, pred 80 leti pa Židje, saj je vseeno, samo da ne hodijo v isto cerkev, čeprav verjamejo v istega boga :D) , skratka nekdo zunaj, samo MI ne.

Lepo da sedaj vemo, da problemov ni. In jih ne bo. Vse je super. In bo.
 

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.338
764
113
Pa menda ja ne? Kdo bi si mislil...

Swedish politician regrets ‘refugees welcome’ policy: ‘We were fundamentally wrong on the immigration issue’​


Švedska, drži se in ne odstopaj od svoje politike... Ljubitelji kozjejebcev iz Alterja so z vami...
 

kemb

Majstr
7. okt 2018
694
685
93
Zanimiva bo prihodnost Evrope. Prej ali slej bo prišlo do točke preloma, ki si jo ne želim doživeti. Pa ne mislim v duhovnosti ali v umetnosti.

Ali so poteze Evrope pravilne, ki jih dela pri migrantski politiki bo pokazal čas. Pošteno bi bilo tudi od medijev, da bi pošteno pisali tudi nasilju, ki ga migranti povzročajo.

Verjamem pa, da bi vsak migrant moral imel željo po vključevanjo v družbo in sprejemanju vrednot druzbe v katero pridejo. Ampak ali so pripravljeni to narediti? Ali so pripravljeni delati? Redki, zelo redki, .....
Malo off: Zanimivo je tudi, kako se prebivalci bivše juge težko naučijo slovensko, nemško, italijansko, angleško pa brez problema?
Nekateri pa znajo zelo dobro izkoriščati socialo in delati otroke. In potem se pogovarjam s kolegico, ki dela v vrtcu, kjer otrok ne razume nič, mati nič, oče pa zelo zelo malo... vprašanje - kateremu otroku posveti več časa in energije?
In osnova za vključitev v družbo pa je vsaj osnovno znanje jezika..
Zanimivo temo smo imeli zjutraj v službi, in sicer ali si evropske ženske želijo migrantov, klenih moških, ker se evropski moški obračajo proti lgbtq...

Sem kar vesel, da me čez 100 let ne bo več...;)
 

javr

Guru
6. dec 2011
1.641
1.083
113
a ni švedska, kljub temu da je kraljevina, parlamentarna demokracija kjer volilci odločajo kdo bo vodil državo naslednja 4 leta
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
14.492
2.325
113
''Švedska policija je že pred dnevi v izjavi dejala, da je zaključila preiskavo, v katero je bil vpleten nizozemski predstavnik na Evroviziji, ta pa bo najverjetneje kaznovan zaradi groženj in ga bo po zaslišanju na sodišču doletela denarna kazen. Kot poročajo švedski mediji, je več prič potrdilo, da je bil Joost Klein nasilen do ene od članic produkcijske ekipe, utrpela pa naj bi tudi poškodbe.''

Nič o tistih dveh, k sta se šlatala (baje)!
Nič o tistih ''Švedih??!